• Pour 2 à 3 verres :

    • 2 oranges
    • 1 citron vert
    • 1 melon


    Préparation :

    1. Pelez les oranges puis passez-les dans la centrifugeuse.
    2. Pelez le citron vert puis passez-le dans la centrifugeuse.
    3. Enlevez l’écorce du melon ainsi que les pépins puis passez la chair dans la centrifugeuse.
    4. Mélangez puis servez avec quelques glaçons.

    Recette postée par Sonia


  • 3 commentaires

    WP_Modern_Notepad
    • Caroline Says:

      J’ai rajouté du sirot de grenadine car je n’es pas de sucre de canne c’est beaucoup moins acide! x)

    • diamond powder uses Says:

      I’m really enjoying the theme/design of your site. Do you ever run into
      any web browser compatibility issues? A handful of my blog visitors have complained about my blog not working correctly in Explorer but
      looks great in Opera. Do you have any solutions to help
      fix this issue?

    • NewtonFStack Says:

      I do go along with all the concepts you might have introduced in your post.
      They can be really convincing and may certainly work. Still,
      the posts are too quick for novices. Could you please extend them a little
      bit from subsequent time? Thanks for the post.

    Laissez un commentaire !

    Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.